Betrouwbaar, vakkundig en persoonlijk

Zoekt u een bouwbedrijf dat kwaliteit levert, betrouwbaar is, verrassende oplossingen biedt en ook nog eens prettig in de omgang is? Maak kennis met Bouwbedrijf Robu B.V.

Allround bouwbedrijf

Wij zijn een allround bouwbedrijf met jarenlange ervaring in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Onze werkzaamheden variëren van de nieuwbouw van huizen, schuren en carports tot de renovatie van een complete gevel of enkele deur. En van het ophangen van een rolgordijn tot het uitbreiden van een bedrijfspand of de verbouwing van een winkel.

Maximaal tevreden klanten

Bij iedere klus – klein of groot – hebben we maar één doel: maximaal tevreden klanten. Daarom gaat onze aanpak veel verder dan bouwen alleen. We communiceren helder, denken actief met u mee en verplaatsen ons in uw situatie. Ook wij maken eerst rommel voordat we iets moois kunnen opleveren, maar we doen er écht alles aan om overlast tot een minimum te beperken en u te verblijden met een geweldig eindresultaat.

Vakmensen

De hardwerkende vakmensen van Robu werken al jaren samen met een vaste groep onderaannemers. We zijn vooral actief op locatie, maar werken voor kleinere werkzaamheden ook vanuit onze werkplaats. In de loop der jaren hebben we via mond-tot-mondreclame een vaste klantenkring opgebouwd. En daar zijn we trots op.

Maatschappelijk betrokken

Robu is niet alleen actief in de bouwwereld. Ook op maatschappelijk vlak timmeren we aan de weg. We steunen lokale verenigingen en evenementen en dragen goede doelen een warm hart toe.

Telefoon 033-2773280
Bouwbedrijf Robu